Спробуйте розчини для лінз Solente — новий рівень комфорту та захисту для ваших очей

СоветыЗдоровье
Спробуйте розчини для лінз Solente — новий рівень комфорту та захисту для ваших очей
Розчин для лінз Solente
430 DimitrDimitr
Розчини Соленте призначені для догляду за усіма видами м'яких лінз: гідрогелевих, силікон-гідрогелевих та кольорових.

Якщо ви носите контактні лінзи, то знаєте, як важливо використовувати безпечний та ефективний розчин для промивання. Лінзи омиваються слізною рідиною, тому на їхній поверхні накопичуються органічні відкладення, бактерії, частинки косметики та аерозолів. Ці забруднення викликають дискомфорт та інфекційні захворювання. Використовуйте для догляду за лінзами розчини Solente (https://kyivlinza.ua/catalog/rastvory-dlya-linz/producer_solente/) — це засоби українського бренду, що виготовляються на заводах Європи (Іспанія та Італія). 

Чим особливі розчини Solente?

Основою усіх універсальних засобів Solente є водно-сольовий розчин. Він біосумісний та максимально наближений до складу слізної рідини людини. Саме тому вони безпечні для алергіків та людей з чутливими очима.

До основи додають зволожувальні компоненти (гіалуронову кислоту), дезінфектори та консерванти, щоб продовжити термін придатності. Також у складі є сурфактанти — речовини, які розщеплюють жирові та ліпідні плівки на поверхні оптики.

Розчин для лінз Solente

Універсальні розчини Solente виконують декілька функцій:

  • Дезінфікують матеріал, знищуючи бактерії, віруси, грибок.
  • Очищують поверхню від бруду (косметики, пилу, частинок аерозолів та сигаретного диму).
  • Розщеплюють біологічні відкладення (солі та ферменти).
  • Зволожують матеріал та захищають від пересихання. 

Універсальні засоби Соленте можна використовувати на усіх етапах догляду за лінзами. Це механічне очищення, промивання, дезінфекція та зберігання.

Знімаючи лінзи ввечері, почергово покладіть їх на долоню, зволожте декількома краплями рідини та обережно протріть поверхню пальцем. Промийте ще декількома краплями та покладіть у наповнений контейнер.

До речі, контейнер можна наповнювати універсальним розчином. Одного флакону рідини вистачить, щоб повноцінно доглядати за засобами корекції протягом 2-3 місяців.

Обирайте свій розчин Solente

Розчини Соленте призначені для догляду за усіма видами м'яких лінз: гідрогелевих, силікон-гідрогелевих та кольорових. У лінійці бренду є 3 види засобів:

  • Зволожувальні створені для тих, хто має симптоми синдрому сухого ока. Якщо впродовж дня ви відчуваєте дискомфорт, а ввечері здається, що пластинки прилипають до очей — обирайте моделі Monti, Isola або Salma. Усі вони мають гіалуронову кислоту, тому ефективніше зволожують матеріал та захищають його від дегідратації протягом дня.
  • Для чутливих очей. Усі засоби для догляду за лінзами Соленте є гіпоалергенними. Але модель Frida містить мінімальну кількість консервантів, тому найкраще підходить людям із чутливими очима.
  • Швидке очищення. Для людей, які носять засоби корекції з пролонгованим чи безперервним режимом, та не хочуть знімати їх на ніч, компанія Соленте створила засоби Frida та Rossini. Вони здатні очистити та продезінфікувати матеріал за 4 години. 

Обирайте розчин, який найкраще вам підійде та замовляйте в інтернет-магазині «Київлінза».

Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Почему вы чувствуете себя одиноким в отношениях: ...
Почему вы чувствуете себя одиноким в отношениях: объясняет психот...
Таро-гороскоп на неделю для всех знаков Зодиака. ...
Таро-гороскоп на неделю для всех знаков Зодиака. Кто получит прем...
Лунный посевной календарь на апрель 2024 года: чт...
Лунный посевной календарь на апрель 2024 года: что и когда сажать...
Куриный рулет с черносливом: рецепт интересной за...
Куриный рулет с черносливом: рецепт интересной закуски
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.