Основні правила вибору дитячого одягу

СоветыМода и стиль
Основні правила вибору дитячого одягу
Фото: из открытых источников
810 MaDemMaDem
Багато мам люблять купувати одяг своєму малюкові. Адже виробники дитячого текстилю балують споживачів різноманітними фасонами, квітами і цікавими принтами. Складно встояти перед таким розмаїттям вибору. Але як же правильно купувати одяг своїй дитині? Яких помилок варто уникати?

Природно, всі мами намагаються купувати якісні речі з натуральних матеріалів, які не викликатимуть у малюка алергію і роздратування.

Купувати вбрання для дитячого гардеробу краще у перевірених фірм, які можуть похвалитися великою кількістю позитивних відгуків.

Наприклад, в магазині KidsStore можна купити дитячий одяг, товари для мам та для годування, іграшки для малечі та багато ще чого цікаво і корисного.

Вибір кольору і фасону

Одяг для новонароджених повинна бути яскравих, насичених відтінків. Але, як доведено психологічними дослідженнями, колір речей може впливати на поведінку дитини. Тому непосидючим діткам слід обирати вироби у більш спокійних кольорах.

Це може бути зелений, блакитний або синій. Для сором’язливих карапузів ідеальним вибором стануть наряди помаранчевих, салатових або жовтих кольорів.

Що стосується вибору стилю і фасону, то тут слід орієнтуватися на тип фігури і особливості статури дитини. Намагайтеся не купувати вироби «унісекс».

Вони можуть бути доцільні для дитини до року, але для більш старших діток подібних речей в гардеробі краще уникати. Купуйте дівчаткам красиві сукні та спідниці різних фасонів, а хлопчикам футболки з машинками, роботами, динозаврами або супергероями.
Прищеплюємо самостійність

Щоб ваш малюк ріс самостійним і уважно ставився до своїх речей, купіть йому дитячий аналог дорослих речей. Це можуть бути окуляри, намиста, сумочки або рюкзачки.

Так малюк буде вчитися дбайливо ставитися до своїх нарядів і різних аксесуарів, адже це його особисті предмети, такі ж, як у дорослих. Але при цьому підбирайте все відповідно до вікових обмежень.

Дозвольте дитині іноді вибрати одяг самостійно. Це можна зробити і в магазині, і на екрані комп’ютера. Нехай малюк сам вибере потрібний колір чи малюнок на футболці. Це дозволить йому навчитися приймати перші самостійні рішення, що дасть можливість робити правильний вибір в майбутньому.
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Скрытые признаки тревожной привязанности: на что ...
Скрытые признаки тревожной привязанности: на что следует обратить...
Названы главные добряки по гороскопу. Только эти ...
Названы главные добряки по гороскопу. Только эти знаки Зодиака ид...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зод...
Финансовый гороскоп на неделю: кого из знаков Зодиака ждет прибыл...
Суфле «Птичье молоко»: незабываемый десерт своими...
Суфле «Птичье молоко»: незабываемый десерт своими руками
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.