Камасутра для початківців: прості сексуальні пози

СоветыСемья и дети
Камасутра для початківців: прості сексуальні пози
Фото: из открытых источников
2191 1.0 DimitrDimitr
Під час інтимної близькості люди використовують різні пози, щоб отримати бажане задоволення. Кожна з поз може викликати різний ефект, тому ті, хто практикує у цьому плані одноманітність, не дають змогу собі і своєму партнеру розкрити нові відчуття, отримати більше насолоди. Якщо ви проявляєте себе достатньо консервативно в інтимному житті, це може стати не перешкодою, а гарним приводом додати деякого різноманіття до своїх сексуальних втіх.

Проекспериментуйте зі звичними позами, додайте в них нескладні елементи, і вас буде чекати нагорода — велика насолода. Отже, позиції, про які піде мова далі, нескладні, але дуже ефективні.

Місіонерська позиція з підняттям

Все досить просто. Жінка лежить на спині, а чоловік лягає на неї зверху. При цьому вагу свого тіла він утримує на руках. Достатньо додати невеличкий нюанс, який дозволить розширити межі задоволення. Мова йде про подушку, яку треба підложити жінці під сідниці. Таким чином забезпечується більш глибоке проникнення дещо під іншим кутом, завдяки чому інтенсивніше стимулюється точка G. Обидва партнери зможуть отримати більш яскраві відчуття. Від такої ідеї треба відмовитись тим жінкам, які через глибоке проникнення можуть відчувати дискомфорт.

Позиція «Чоловік позаду»

Безумовно, це одна з найулюбленіших позицій чоловіків. Виглядає вона таким чином. Жінка стоїть на колінах, спираючись при цьому на ліктях, а чоловік, який також стоїть на колінах, у неї проникає ззаду. Не дивлячись на те, що чоловіки отримують велике задоволення від цієї пози, деякі жінки вважають її дещо знеособленою (а іноді і принизливою).

Якщо ваша партнерка притримується схожої думки, можна вирішити цю проблему. Просто поставте перед її обличчям дзеркало, в яке вона буде бачити ваш погляд. Завдяки цьому інтимний процес буде більш чуттєвим. Ця позиція має свої переваги. По-перше, забезпечене глибоке проникнення і активне стимулювання точки G. По-друге, чоловік під час контакту має можливість цілувати жінці шию або пестити її груди. По-третє, сама жінка може додати більше яскравих відчуттів за допомогою використання секс-іграшок або самозбудження.

Позиція «Наїзниця»

Ця позиція добре підходить тим, хто лише починає свої інтимні стосунки і тільки став на шлях пізнання одне одного. Жінка опиняється зверху, сідаючи на чоловіка. Таким чином вона може контролювати глибину проникнення і темп. Якщо вона нахилиться вперед, то буде мати змогу додатково стимулювати клітор. Чоловік також виграє від такої позиції, так як може милуватися тілом партнерки і пестити її.

Джерело інформації: https://www.durexukraine.com/
Читай больше интересных советов на главной странице Sovetnika.net.
Сейчас читают
Эксперты назвали 10 самых ласковых собачьих пород...
Эксперты назвали 10 самых ласковых собачьих пород, которые обожаю...
Что произойдет с человеком, если он будет пить мо...
Что произойдет с человеком, если он будет пить молоко каждый день
Постоянная погоня за успехом: психолог объяснила,...
Постоянная погоня за успехом: психолог объяснила, чем опасна така...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждо...
7 жестов и поз, от которых нужно избавиться каждому
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.